Vi, och våra partners, använder cookies för att göra användarupplevelsen av vår tjänst så bra som möjligt och visa annonser baserat på dina intressen. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.

Okej
Provlyssna
Två sorters sanning - Michael Connelly

Två sorters sanning

Två sorters sanning

4.0935005701254275 877 5 Författare: Michael Connelly Inläsare: Magnus Roosmann
Finns som ljudbok.
Finns som e-bok.
Harry Bosch arbetar deltid som volontärpolis i San Fernando där han utreder gamla olösta fall. En dag blir han kallad till ett apotek de två ägarna, far och son, har blivit mördade. Utredningen leder Harry och hans kolleger in i den smutsiga miljardindustri som missbruket av receptbelagda läkemedel har skapat. Samtidigt aktualiseras ett gammalt fall från hans tid vid Los Angeles-polisen: en dömd mördare hävdar att Bosch för många år sedan satte dit honom på falska grunder, och det verkar finnas indicier som stöder anklagelserna. Bosch försöker både lösa mordet och rentvå sitt namn, och inser att det finns två sorters sanning: den ena gör en fri, den andra begraver en i mörkret. »Två sorters sanning är Connelly i gammal god stil.« USA Today
Språk: Svenska Kategori: Deckare Serie: Harry Bosch: 22 Översättare: Patrik Hammarsten

Mer info om ljudboken:

Förlag: Norstedts
Utgiven: 2018-08-09
Längd: 11T 37M
ISBN: 9789113088914

Mer info om e-boken:

Förlag: Norstedts
Utgiven: 2018-08-09
ISBN: 9789113088921
Kommentarer

Ha alltid en god bok på lut – lyssna och läs på dina egna villkor

Läs och lyssna på så många böcker du orkar! Ladda ner böcker offline, ha flera på gång samtidigt, välj sagor till barnen eller prova en bok du inte visste att du ville höra. Helt enkelt den bästa digitala bokupplevelsen du kan få.
Prova fritt i 14 dagar