Vi, och våra partners, använder cookies för att göra användarupplevelsen av vår tjänst så bra som möjligt och visa annonser baserat på dina intressen. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.

Okej
Provlyssna
Intim - Hanna : Operakällaren - Nina Parker

Intim - Hanna : Operakällaren

Intim - Hanna : Operakällaren

3.013157894736842 152 5 Författare: Nina Parker Inläsare: Laura Lind
Finns som ljudbok.
Finns som e-bok.
Hanna tycker att hennes nya pojkvän är väldigt spännande. Han skämmer bort henne och att ha sex med honom är bra nära magiskt. Ja, Anton är ett riktigt fynd. När hon kommer till Operakällaren för en romantisk middag sitter det en vacker kvinna vid deras bord. Hon heter Diana och har något hon vill diskutera. Snart dyker Anton upp och allt utvecklas på ett mycket oväntat sätt. Sthlm by nite är en erotisk novellserie med tydliga spänningsinslag, en agenthistoria som kittlar på flera plan. Läs vilken del du vill för erotiken eller följ den spännande händelseutvecklingen genom hela serien. Här rör vi oss bland Stockholms mer luxuösa etablissemang och betraktar jetset-livet. Vad händer egentligen bakom lykta dörrar och i de privata sällskapen? Detta är novell nummer 8 i serien.
Språk: Svenska Kategori: Erotiskt Serie: Sthlm by nite: 8 Översättare:

Mer info om ljudboken:

Förlag: Hoi Audio
Utgiven: 2018-07-05
Längd: 40M
ISBN: 9789176976005

Mer info om e-boken:

Förlag: Hoi Förlag
Utgiven: 2018-07-05
ISBN: 9789175571249
Kommentarer

Ha alltid en god bok på lut – lyssna och läs på dina egna villkor

Läs och lyssna på så många böcker du orkar! Ladda ner böcker offline, ha flera på gång samtidigt, välj sagor till barnen eller prova en bok du inte visste att du ville höra. Helt enkelt den bästa digitala bokupplevelsen du kan få.
Prova fritt i 14 dagar