Vi, och våra partners, använder cookies för att göra användarupplevelsen av vår tjänst så bra som möjligt och visa annonser baserat på dina intressen. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.

Okej
Provlyssna
Tills något annat tar vid - Agneta Vorberg

Tills något annat tar vid

Tills något annat tar vid

3.5472837022132797 497 5 Författare: Agneta Vorberg Inläsare: Kerstin Andersson
Finns som ljudbok.
Finns som e-bok.
Systrarna Kristin och Marie lever två helt olika liv i varsin del av landet, och utan någon kontakt med varandra. Gemensamt för dem båda är drömmen om en förändring. Advokaten Kristins storstadsliv med man och två döttrar kantas av lyx samtidigt som hon inser att hon egentligen vill göra något helt annat. Hon startar en resa mot inre tillfredsställelse. Barnskötaren Marie bor i ett renoveringsprojekt på landet med en otrogen man och drömmer om förändring, samtidigt som hon bär på en djup sorg och saknad. Omständigheter gör att systrarna till slut trä­ffas - något de inte är beredda på. Tills något annat tar vid är en underhållande och känslosam relationsroman om drömmar, förhoppningar och otillräckligheten när man inte har makten över sitt eget liv.
Språk: Svenska Kategori: Romaner Översättare:

Mer info om ljudboken:

Förlag: Hoi Audio
Utgiven: 2017-02-09
Längd: 8T 49M
ISBN: 9789176978986

Mer info om e-boken:

Förlag: Hoi Förlag
Utgiven: 2016-05-21
ISBN: 9789175578002
Kommentarer

Ha alltid en god bok på lut – lyssna och läs på dina egna villkor

Läs och lyssna på så många böcker du orkar! Ladda ner böcker offline, ha flera på gång samtidigt, välj sagor till barnen eller prova en bok du inte visste att du ville höra. Helt enkelt den bästa digitala bokupplevelsen du kan få.
Prova fritt i 14 dagar