Vi, och våra partners, använder cookies för att göra användarupplevelsen av vår tjänst så bra som möjligt och visa annonser baserat på dina intressen. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.

Okej
Provlyssna
Middagsmörker - Charlotte Cederlund

Middagsmörker

Middagsmörker

3.890625 640 5 Författare: Charlotte Cederlund Inläsare: Sonja Lindblom
Finns som ljudbok.
Finns som e-bok.
Idijärvi sameby ligger undangömd i de norrländska skogarna, långt bort från all civilisation. När sextonåriga Áilis pappa dör i cancer tvingas hon flytta dit för att bo tillsammans med sin morfar som hon aldrig tidigare träffat. Välkomnandet blir svalt och Áili känner sig som en främling bland snö och renar. Men så börjar mystiska saker hända i byn, saker som borde vara omöjliga och som bara kan förklaras med den magi som är direkt knuten till Áilis samiska arv. Snart är hon indragen i en flera hundra år gammal konflikt, en konflikt som riskerar att skada de hon bryr sig om. De få som finns kvar. En välskriven debut av Charlotte Cederlund som bygger en spännande historia som grundar sig i samisk mytologi med inspiration av contemporary fantasy.
Språk: Svenska Kategori: Fantasy & SciFi Serie: Idijärvi-trilogin: 1 Översättare:

Mer info om ljudboken:

Förlag: Storyside
Utgiven: 2016-05-26
Längd: 9T 4M
ISBN: 9789176136270

Mer info om e-boken:

Förlag: Opal förlag
Utgiven: 2016-01-30
ISBN: 9789172998148
Kommentarer

Ha alltid en god bok på lut – lyssna och läs på dina egna villkor

Läs och lyssna på så många böcker du orkar! Ladda ner böcker offline, ha flera på gång samtidigt, välj sagor till barnen eller prova en bok du inte visste att du ville höra. Helt enkelt den bästa digitala bokupplevelsen du kan få.
Prova fritt i 14 dagar