Vi, och våra partners, använder cookies för att göra användarupplevelsen av vår tjänst så bra som möjligt och visa annonser baserat på dina intressen. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.

Okej
Provlyssna
Sanna historier om spioner - Paul Dowswell,Fergus Fleming

Sanna historier om spioner

Sanna historier om spioner

3.9611650485436893 103 5 Författare: Paul Dowswell,Fergus Fleming Inläsare: Anton Körberg
Finns som ljudbok.
Sanna historier om spioner tar med läsaren på äventyr ur det verkliga livet. I tio gastkramande berättelser skildras några av de mest välkända spionerna genom tiderna. Det handlar om gåtfulla dubbelliv, tillfälliga bekantskaper, skoningslös utpressning, vild flykt och utbyte av topphemlig information. Spioneras tillvaro är sällan lika glamorösa som James Bonds, snarare lever de med en ständig rädsla för att deras riktiga namn och identitet ska avslöjas. De lämnar sina hemländer och riskerar fängelse, tortyr och avrättning för en chans att förändra historien.
Språk: Svenska Kategori: Tonår & Nästan vuxen Serie: Sanna historier om…: 6 Översättare: Annika Olsson

Mer info om ljudboken:

Förlag: Historiska Media
Utgiven: 2018-06-19
Längd: 2T 58M
ISBN: 9789175458144
Kommentarer

Ha alltid en god bok på lut – lyssna och läs på dina egna villkor

Läs och lyssna på så många böcker du orkar! Ladda ner böcker offline, ha flera på gång samtidigt, välj sagor till barnen eller prova en bok du inte visste att du ville höra. Helt enkelt den bästa digitala bokupplevelsen du kan få.
Prova fritt i 14 dagar