Vi, och våra partners, använder cookies för att göra användarupplevelsen av vår tjänst så bra som möjligt och visa annonser baserat på dina intressen. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.

Okej
Provlyssna
Juke Joints - Den sista utposten - Klas Ekman

Juke Joints - Den sista utposten

Juke Joints - Den sista utposten

3.0 8 5 Författare: Klas Ekman Inläsare: Per Runhammar
Finns som ljudbok.
Finns som e-bok.
En gång i tiden var den amerikanska Söderns juke joints the place to be för bomullsplantagens svarta arbetare. Numera är det mest vita turister som fyller det fåtal ställen som finns kvar. Vi beger sig till bluesmytologins Clarksdale för att avlägga en visit på klassiska Red’s Lounge. JUKE JOINTS – DEN SISTA UTPOSTEN är ett reportage som ursprungligen publicerades i Sonic Magazine 76/2014 Klas Ekman är journalist och författare. Han har skrivit för tidningar som Icon, Café, Res och Arena och har hjälpt Robert Gustafsson, Tommy Körberg, Thomas Di Leva och Ken Ring att skriva deras självbiografier. Storytel Dox - Reportage, intervjuer och artiklar
Språk: Svenska Kategori: Dox Översättare:

Mer info om ljudboken:

Förlag: Storytel Dox
Utgiven: 2018-06-01
Längd: 31M
ISBN: 9789178470556

Mer info om e-boken:

Förlag: Storytel Dox
Utgiven: 2018-06-01
ISBN: 9789178470587
Kommentarer

Ha alltid en god bok på lut – lyssna och läs på dina egna villkor

Läs och lyssna på så många böcker du orkar! Ladda ner böcker offline, ha flera på gång samtidigt, välj sagor till barnen eller prova en bok du inte visste att du ville höra. Helt enkelt den bästa digitala bokupplevelsen du kan få.
Prova fritt i 14 dagar