Vi, och våra partners, använder cookies för att göra användarupplevelsen av vår tjänst så bra som möjligt och visa annonser baserat på dina intressen. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.

Okej
Provlyssna
Hans Roslings stora beslut - Tidningen Vi,Stina Jofs

Hans Roslings stora beslut

Hans Roslings stora beslut

4.2398843930635834 346 5 Författare: Tidningen Vi,Stina Jofs Inläsare: Fredrik Berling
Finns som ljudbok.
Det här är Hans Roslings berättelse om när han som ung idealistisk läkare – och ateist – befinner sig på landsbygden i Moçambique där en gåtfull epidemi härjar. Under en stilla bönestund inser att hans livsbana kommer att ta en ny riktning. Detta är en artikel i Stina Jofs serie ”Vändpunkten”, där kända och okända människor berättade om dramatiska händelser som gjorde att livet plötsligt tog en annan vändning. HANS ROSLINGS STORA BESLUT är en artikel som ursprungligen publicerades i Tidningen Vi, april 2007 I tidningen Vi skrev Karin Boye, Evert Taube, Astrid Lindgren, Nils Ferlin, Moa Martinson, Ivar Lo-Johansson och Vilhelm Moberg. Vi fortsätter att regelbundet vinna priser för sina välskrivna texter, bildreportage och sinform. Storytel Dox - Reportage, intervjuer och artiklar
Språk: Svenska Kategori: Dox Översättare:

Mer info om ljudboken:

Förlag: Storytel Dox
Utgiven: 2018-06-16
Längd: 17M
ISBN: 9789178174577
Kommentarer

Ha alltid en god bok på lut – lyssna och läs på dina egna villkor

Läs och lyssna på så många böcker du orkar! Ladda ner böcker offline, ha flera på gång samtidigt, välj sagor till barnen eller prova en bok du inte visste att du ville höra. Helt enkelt den bästa digitala bokupplevelsen du kan få.
Prova fritt i 14 dagar