Vi, och våra partners, använder cookies för att göra användarupplevelsen av vår tjänst så bra som möjligt och visa annonser baserat på dina intressen. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.

Okej
Morden i Baronville - David Baldacci

Morden i Baronville

Morden i Baronville

4.0 3 5 Författare: David Baldacci Inläsare: Reine Brynolfsson
Kommer som ljudbok 2018-09-03.
Kommer som e-bok 2018-09-03.
Amos Decker, utredaren som inte glömmer något, följer med sin vän Alex Jamison till småstaden Baronville för att hälsa på Alex familj. Men semestern varar inte länge. Plötsligt står grannhuset i brand, och till sin förfäran upptäcker Decker två kroppar i huset. Branden är inte dödsorsaken. Decker och Jamison bestämmer sig för att undersöka detta närmare men stöter på motstånd direkt, både från den lokala polisen och från invånarna. Morden visar sig vara toppen på isberget, och händelserna i Baronville verkar ha nationella kopplingar. Vad är det som döljer sig bakom småstadsidyllen? Och hinner Decker ta reda på sanningen innan fler oskyldiga drabbas? Morden i Baronville är den fjärde delen i Baldaccis serie om FBI:s utredare Amos Decker. David Baldacci föddes 1960 i Richmond, Virginia och är en av världens mest populära författare. Hans böcker är översatta till fler än 45 språk och har sålt i mer än 120 miljoner exemplar i över 80 länder. Samtliga av hans böcker har legat på New York Times bästsäljarlista. »Man tror på karaktärerna, storyn är exceptionellt klurig och det är skickligt översatt.» Gull Åkerblom, BTJ, om Jakten på Amos Decker »Över 120 miljoner sålda böcker.»
Språk: Svenska Kategori: Deckare Serie: Amos Decker: 4 Originaltitel: The Fallen Översättare: John-Henri Holmberg

Mer info om ljudboken:

Förlag: Bokfabriken
Längd: 13T 5M

Mer info om e-boken:

Förlag: Bokfabriken

Ha alltid en god bok på lut – lyssna och läs på dina egna villkor

Läs och lyssna på så många böcker du orkar! Ladda ner böcker offline, ha flera på gång samtidigt, välj sagor till barnen eller prova en bok du inte visste att du ville höra. Helt enkelt den bästa digitala bokupplevelsen du kan få.
Prova fritt i 14 dagar