Vi, och våra partners, använder cookies för att göra användarupplevelsen av vår tjänst så bra som möjligt och visa annonser baserat på dina intressen. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.

Okej
Provlyssna
Sanna historier om andra världskriget - Paul Dowswell

Sanna historier om andra världskriget

Sanna historier om andra världskriget

4.095890410958904 219 5 Författare: Paul Dowswell Inläsare: Anton Körberg
Finns som ljudbok.
Sanna historier om andra världskriget berättar om några av de mest hjältemodiga, mest katastrofala och några av de mest avgörande händelserna under andra världskriget. I boken förmedlas en stark känsla av det lidande som människor drabbades av, men också av det mod som många soldater och civila visade. Berättelserna skildrar olika sidor av kriget – de spektakulära sjöslagen mellan jättelika krigsfartyg, de stora drabbningarna mellan arméer med hundratusentals man, dueller mellan fientliga prickskyttar och ensamma individers kamp när de ställs inför en nästan säker död.
Språk: Svenska Kategori: Tonår & Nästan vuxen Serie: Sanna historier om…: 5 Översättare: Gabriel Setterborg

Mer info om ljudboken:

Förlag: Historiska Media
Utgiven: 2018-05-22
Längd: 4T 45M
ISBN: 9789175458106
Kommentarer

Ha alltid en god bok på lut – lyssna och läs på dina egna villkor

Läs och lyssna på så många böcker du orkar! Ladda ner böcker offline, ha flera på gång samtidigt, välj sagor till barnen eller prova en bok du inte visste att du ville höra. Helt enkelt den bästa digitala bokupplevelsen du kan få.
Prova fritt i 14 dagar