Vi, och våra partners, använder cookies för att göra användarupplevelsen av vår tjänst så bra som möjligt och visa annonser baserat på dina intressen. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.

Okej
Provlyssna
Sagan om Spotify – Bakom kulisserna: musiken, miljarderna och de okända genierna - Jon Mauno Pettersson,Erik Wisterberg

Sagan om Spotify – Bakom kulisserna: musiken, miljarderna och de okända genierna

Sagan om Spotify – Bakom kulisserna: musiken, miljarderna och de okända genierna

3.9264069264069263 231 5 Författare: Jon Mauno Pettersson,Erik Wisterberg Inläsare: Ludvig Josephson
Finns som ljudbok.
Hur lyckades Spotifygrundarna övertyga skivbolagen att ge bort sin musik gratis? Hur ser kopplingarna mellan musiktjänsten och piratrörelsen ut? Vilka är de okända genierna bakom koden? Utifrån intervjuer med ett 50-tal nyckelpersoner tecknas det definitiva dokumentet över framgångssagan Spotify. Här berättar de prisbelönta ekonomijournalisterna Erik Wisterberg och Jon Mauno Pettersson hur den hemlighetsfulla musikjätten skapades. Spotify brukar skildras som resultatet av två entreprenörers vision för att rädda en musikindustri i kris. Men hur sann är den bilden? Sagan om Spotify bygger på en reportageserie på nyhetssajten Breakit.
Språk: Svenska Kategori: Fakta Översättare:

Mer info om ljudboken:

Förlag: Volante
Utgiven: 2018-05-17
Längd: 1T 22M
ISBN: 9789188659798
Kommentarer

Ha alltid en god bok på lut – lyssna och läs på dina egna villkor

Läs och lyssna på så många böcker du orkar! Ladda ner böcker offline, ha flera på gång samtidigt, välj sagor till barnen eller prova en bok du inte visste att du ville höra. Helt enkelt den bästa digitala bokupplevelsen du kan få.
Prova fritt i 14 dagar