Vi, och våra partners, använder cookies för att göra användarupplevelsen av vår tjänst så bra som möjligt och visa annonser baserat på dina intressen. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.

Okej
Provlyssna
Det magiska tehuset, del 5 - Joakim Thibblin

Det magiska tehuset, del 5

Det magiska tehuset, del 5

3.6363636363636362 11 5 Författare: Joakim Thibblin Inläsare: Janne Persson
Finns som ljudbok.
Illusioner från soldater sveper fram över landets horisont av skog. Drottningens makt hörs lika högt som förödelsens storm. Snart finner de platsen där hoppet gror – platsen där temästaren har sin boning. Hakima och Temästaren måsta agera snabbt. För ur tidens skri är det dags för Hakima att lära sig den yttersta lärdomen från varandets källa av formlös form. En sista lärdom från Temästarens klargörande visdom – innan han står öga mot öga med Drottningens monster av fruktan. Det magiska tehuset är en saga för ung som gammal, om vikten av att vilja och våga i sitt liv. Att förändring är möjlig, bara en fokuserar. Det är en berättelse som genom sin symbolik och magi inte bara förändrar och utvecklar karaktärerna. Utan även dig.
Språk: Svenska Kategori: Personlig Utveckling Översättare:

Mer info om ljudboken:

Förlag: Kadabra
Utgiven: 2018-05-15
Längd: 21M
ISBN: 9789198463965
Kommentarer

Ha alltid en god bok på lut – lyssna och läs på dina egna villkor

Läs och lyssna på så många böcker du orkar! Ladda ner böcker offline, ha flera på gång samtidigt, välj sagor till barnen eller prova en bok du inte visste att du ville höra. Helt enkelt den bästa digitala bokupplevelsen du kan få.
Prova fritt i 14 dagar