Vi, och våra partners, använder cookies för att göra användarupplevelsen av vår tjänst så bra som möjligt och visa annonser baserat på dina intressen. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.

Okej
Den lyckligaste dagen - Nora Roberts

Den lyckligaste dagen

Den lyckligaste dagen

3.0 12 5 Författare: Nora Roberts Inläsare: Gunilla Leining
Kommer som ljudbok 2018-06-20.
Kommer som e-bok 2018-09-01.
Sista delen i Bröllopssviten av Nora Roberts! Den framgångrika Parker Brown är VD för bröllopsagenturen I Nöd och Lust och därför mycket av ansikte utåt. Hon har en makalös talang för att uppfylla varje bruds dröm, håller ordning på tidsscheman, Emmas romantiska blomsteruppsättningar, Laurels läckra bakverk och mäträtter och Macs suveräna fotografier. Hon vet hur hon ska få ordning på allt... Men hon har svårare att se var hennes eget liv är på väg. Hennes brors bästa vän heter Malcolm Kavanaugh. Han är mekanikern som älskar att räkna ut hur saker och ting fungerar, och Parker är inget undantag. När de väl börjar flirta med varandera vet de båda vilket stort steg det är att gå från en flirt till att verkligen bestämma sig för en djupare kärleksrelation. Parkers har alltid lyckats ta risker i affärer som har lönat sig. Nu blir hon tvungen att ta risker i en kärleksrelation genom att lyssna till sitt hjärta... "Romantikens veteran Roberts fyller sidorna med fluffigt skoj som kulminerar i - naturligtvis - ett sagobröllop." Publishers Weekly Översättare: Tove Janson Borglund
Språk: Svenska Kategori: Romaner Originaltitel: Happy ever after Översättare: Tove Janson Borglund

Mer info om ljudboken:

Förlag: Bonnier Audio
Längd: 10T 38M

Mer info om e-boken:

Förlag: Albert Bonniers förlag

Ha alltid en god bok på lut – lyssna och läs på dina egna villkor

Läs och lyssna på så många böcker du orkar! Ladda ner böcker offline, ha flera på gång samtidigt, välj sagor till barnen eller prova en bok du inte visste att du ville höra. Helt enkelt den bästa digitala bokupplevelsen du kan få.
Prova fritt i 14 dagar