Vi, och våra partners, använder cookies för att göra användarupplevelsen av vår tjänst så bra som möjligt och visa annonser baserat på dina intressen. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.

Okej
Provlyssna
För såna som oss - Tiina Nevala,Henrik Karlsson

För såna som oss

För såna som oss

3.7964071856287425 167 5 Författare: Tiina Nevala,Henrik Karlsson Inläsare: Mirja Turestedt, Niklas Engdahl
Finns som ljudbok.
Kärlek i fyra akter Förlagsredaktören Liv och den nydumpade litteraturvetaren Jens möts fyra gånger under ett år. Första gången på en stenmur i den grekiska natten. Andra gången som kombattanter i en direktsänd tv-debatt. Tredje gången visar det sig att de har alldeles för mycket gemensamt för att inte börja umgås. Dessutom råkar Livs partner vara bortrest, och så går det som det går. Fjärde gången … är ingenting längre enkelt eller självklart. För såna som oss är en roman om att vara trettionånting och plötsligt inse att man valt fel väg i livet, eller att man inte valt alls. Det är en historia om böcker, om uppblåsta författare och självgoda kolleger. Om födslar, skilsmässor och begravningar. Och det är en berättelse om kärlek.
Språk: Svenska Kategori: Romaner Översättare:

Mer info om ljudboken:

Förlag: Bonnier Audio
Utgiven: 2018-05-24
Längd: 10T 2M
ISBN: 9789176518915
Kommentarer

Ha alltid en god bok på lut – lyssna och läs på dina egna villkor

Läs och lyssna på så många böcker du orkar! Ladda ner böcker offline, ha flera på gång samtidigt, välj sagor till barnen eller prova en bok du inte visste att du ville höra. Helt enkelt den bästa digitala bokupplevelsen du kan få.
Prova fritt i 14 dagar