Vi, och våra partners, använder cookies för att göra användarupplevelsen av vår tjänst så bra som möjligt och visa annonser baserat på dina intressen. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.

Okej
Provlyssna
Flickan utan hud - Mads Peder Nordbo

Flickan utan hud

Flickan utan hud

3.702064896755162 339 5 Författare: Mads Peder Nordbo Inläsare: Jonas Malmsjö
Finns som ljudbok.
Kommer som e-bok 2018-09-01.
Den danska journalisten Matthew Cave flyttar till Grönland där han ska rapportera om en mumie man har upptäckt i isen. Men på fyndplatsen är mumien borta och en vakt brutalt mördad. Mordet är utfört på samma sätt som fyra mord som skedde på 1970-talet, mord som aldrig uppklarades. Matthew får oväntad hjälp av en ung inuit, hennes kropp är fylld av tatueringar, taueringar som döljer mycket värre märken på hennes hud. Flickan utan hud är en gastkramande spänningsroman som utspelar sig på Grönland, ett kargt och vidunderligt vackert land, men med ett samhälle som präglas av motsättningar mellan ursprungsbefolkning och den danska staten, av våld och brottslighet. Översättare: Kalle Hedström Gustafsson
Språk: Svenska Kategori: Deckare Originaltitel: Pigen uden hud Översättare: Kalle Hedström Gustafsson

Mer info om ljudboken:

Förlag: Bonnier Audio
Utgiven: 2018-05-18
Längd: 11T 26M
ISBN: 9789176519905

Mer info om e-boken:

Förlag: Albert Bonniers förlag
Kommentarer

Ha alltid en god bok på lut – lyssna och läs på dina egna villkor

Läs och lyssna på så många böcker du orkar! Ladda ner böcker offline, ha flera på gång samtidigt, välj sagor till barnen eller prova en bok du inte visste att du ville höra. Helt enkelt den bästa digitala bokupplevelsen du kan få.
Prova fritt i 14 dagar