Vi, och våra partners, använder cookies för att göra användarupplevelsen av vår tjänst så bra som möjligt och visa annonser baserat på dina intressen. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.

Okej
Provlyssna
Avklädd - Giselle : Och himlen därtill - Nina Parker

Avklädd - Giselle : Och himlen därtill

Avklädd - Giselle : Och himlen därtill

2.91044776119403 134 5 Författare: Nina Parker Inläsare: Laura Lind
Finns som ljudbok.
Finns som e-bok.
Företagets maskeradfest i toppen av Skatteskrapan är en välbesökt begivenhet. Det blir ett utmärkt tillfälle för Giselle och hennes agentkollegor i passande outfits att ta ett nytt grepp på vad företaget egentligen sysslar med. Att säkra sådan information kräver extrema åtgärder och maximal charm. Men så vet de också vad de vill ha och vems sexuella fantasier de behöver uppfylla för en alldeles särskilt lyckad afton. Sthlm by nite är en erotisk novellserie med tydliga spänningsinslag, en agenthistoria som kittlar på flera plan. Läs vilken del du vill för erotiken eller följ den spännande händelseutvecklingen genom hela serien. Här rör vi oss bland Stockholms mer luxuösa etablissemang och betraktar jetset-livet. Vad händer egentligen bakom lykta dörrar och i de privata sällskapen? Detta är novell nummer 7 i serien.
Språk: Svenska Kategori: Erotiskt Serie: Sthlm by nite: 7 Översättare:

Mer info om ljudboken:

Förlag: Hoi Audio
Utgiven: 2018-06-05
Längd: 36M
ISBN: 9789176975992

Mer info om e-boken:

Förlag: Hoi Förlag
Utgiven: 2018-06-05
ISBN: 9789175571232
Kommentarer

Ha alltid en god bok på lut – lyssna och läs på dina egna villkor

Läs och lyssna på så många böcker du orkar! Ladda ner böcker offline, ha flera på gång samtidigt, välj sagor till barnen eller prova en bok du inte visste att du ville höra. Helt enkelt den bästa digitala bokupplevelsen du kan få.
Prova fritt i 14 dagar