Provlyssna
Ceremonin - Kiera Cass

Ceremonin

4.4102 2628 5 Författare: Kiera Cass Inläsare: Frida Hallgren
Finns som ljudbok.
Finns som e-bok.
Ceremonin är första boken av fem i Kiera Cass enormt populära fantasyserie. Hungerspelen möter The Bachelor i denna internationella bästsäljare. Om du fick en chans att vinna både kärlek och ett bättre liv, skulle du ta den, även om det innebar att du var tvungen att ompröva allting du tidigare trott på? För trettiofem tjejer är The Selection deras livs chans, en möjlighet att fly det liv och den kast de är födda i och istället leva i lyx och rikedom. De ska få bo i det kungliga slottet, tävla om att vinna prins Maxons hjärta och om att bli Illéas nästa drottning. America Singer har aldrig drömt om den typen av liv och hon vill absolut inte vara en del av en kungafamilj som förtrycker sina undersåtar. Men kanske är saker inte riktigt vad de ser ut att vara kanske har America och prins Maxon mer gemensamt än vad hon vågat drömma om?
Språk: Svenska Kategori: Fantasy & SciFi Serie: The Selection: 1 Originaltitel: The Selection Översättare: Carina Jansson

Mer info om ljudboken:

Förlag: B Wahlströms
Utgiven: 2016-05-12
Längd: 9T 13M
ISBN: 9789132169007

Mer info om e-boken:

Förlag: B Wahlströms
Utgiven: 2016-04-27
ISBN: 9789132168833
Kommentarer

Ha alltid en god bok på lut – lyssna och läs på dina egna villkor

Läs och lyssna på så många böcker du orkar! Ladda ner böcker offline, ha flera på gång samtidigt, välj sagor till barnen eller prova en bok du inte visste att du ville höra. Helt enkelt den bästa digitala bokupplevelsen du kan få.
Prova fritt i 14 dagar