Vi, och våra partners, använder cookies för att göra användarupplevelsen av vår tjänst så bra som möjligt och visa annonser baserat på dina intressen. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.

Okej
Provlyssna
Bläckfisken - en vidunderlig kärlekshistoria - Christer Lundberg

Bläckfisken - en vidunderlig kärlekshistoria

Bläckfisken - en vidunderlig kärlekshistoria

3.918762088974855 517 5 Författare: Christer Lundberg Inläsare: Christer Lundberg
Finns som ljudbok.
Jimmy fyller snart trettiofem men bor fortfarande hemma hos morsan. Sen bäste kompisen Jonas dog har han mest suttit framför datorn och ätit chips. Innan dess var han ungdomsbrottsling, så det är inte konstigt att folk betraktar honom som en loser. Den nya praktikplatsen på Sjöfartsmuseet skulle kunna bli hans stora revansch på arbetsmarknaden - om det inte vore för den hemliga jättebläckfisken under luckan. Samtidigt som Jimmy försöker lista ut varför det är just han som valts ut för att sköta vidundret i sumpen börjar rapporter om mystiska försvinnanden och upphittade lik delar strömma in från hamnen... När verkligheten tycks flyta ihop med spelvärlden, och det dyker upp gangsters och galningar överallt, står en sak fast - störst av allt är kärleken! Bläckfisken är en vidunderlig roman om sjöodjur och internationell brottslighet, men också en berättelse om vikten av att få känna sig behövd.
Språk: Svenska Kategori: Romaner Översättare:

Mer info om ljudboken:

Förlag: Telegram Förlag
Utgiven: 2016-04-21
Längd: 6T 45M
ISBN: 9789176571705
Kommentarer

Ha alltid en god bok på lut – lyssna och läs på dina egna villkor

Läs och lyssna på så många böcker du orkar! Ladda ner böcker offline, ha flera på gång samtidigt, välj sagor till barnen eller prova en bok du inte visste att du ville höra. Helt enkelt den bästa digitala bokupplevelsen du kan få.
Prova fritt i 14 dagar