Vi, och våra partners, använder cookies för att göra användarupplevelsen av vår tjänst så bra som möjligt och visa annonser baserat på dina intressen. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.

Okej
Provlyssna
Secret: Det hemliga sällskapet - L. Marie Adeline

Secret: Det hemliga sällskapet

Secret: Det hemliga sällskapet

3.7692760447321954 1699 5 Författare: L. Marie Adeline Inläsare: Mirja Turestedt
Finns som ljudbok.
Finns som e-bok.
Cassie jobbar som servitris på ett kafé i New Orleans. Hon har ett trassligt förhållande bakom sig. Livet kunde vara ljusare. Men en dag hittar hon en dagbok som någon av kafégästerna har glömt kvar. Hon kan inte låta bli att läsa: 'hans mun mot mig ... har aldrig känt mig så levande ... den sköt genom mig som en het ... kom över mig i vågor, virvlande ... lutade mig fram över ...' Plötsligt öppnar sig en ny och lockande värld för Cassie, som börjar längta efter att utforska sig själv och sina drömmar också sådana som hon knappt ens visste att att hon hade. Kort därpå introduceras hon för det hemliga sällskapet S.E.C.R.E.T. där kvinnnor hjälper kvinnor att förverkliga sina innersta erotiska fantasier. Efter en kort tvekan bestämmer Cassie sig för att ge efter för sin nyfikenhet. Sällskapets ledord är: Inga fördomar. Inga gränser. Ingen skam. S.E.C.R.E.T. Det hemliga sällskapet är ett romantiskt och vågat äventyr med en oemotståndlig kvinnlig huvudperson som man gärna läser mer om.
Språk: Svenska Kategori: Erotiskt Serie: S.E.C.R.E.T: 1 Originaltitel: S.E.C.R.E.T Översättare: Hanna Svensson

Mer info om ljudboken:

Förlag: Bonnier Audio
Utgiven: 2013-05-01
Längd: 7T 27M
ISBN: 9789173487009

Mer info om e-boken:

Förlag: Albert Bonniers förlag
Utgiven: 2013-05-24
ISBN: 9789100137465
Kommentarer

Ha alltid en god bok på lut – lyssna och läs på dina egna villkor

Läs och lyssna på så många böcker du orkar! Ladda ner böcker offline, ha flera på gång samtidigt, välj sagor till barnen eller prova en bok du inte visste att du ville höra. Helt enkelt den bästa digitala bokupplevelsen du kan få.
Prova fritt i 14 dagar