Vi, och våra partners, använder cookies för att göra användarupplevelsen av vår tjänst så bra som möjligt och visa annonser baserat på dina intressen. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.

Okej
Provlyssna
Bambi - Mons Kallentoft,Markus Lutteman

Bambi

Bambi

4.151404386302424 5198 5 Författare: Mons Kallentoft,Markus Lutteman Inläsare: Björn Bengtsson
Finns som ljudbok.
Finns som e-bok.
Efter en midsommarfest i skärgården ligger döda kroppar spridda över blodiga klipphällar. Är tonåringarna mördade eller har de begått kollektivt självmord? Kriminalinspektör Zack Herry har äntligen fått ordning på sitt trasiga liv, och förlovat sig med sin flickvän. Men utredningen tar honom snabbt djupt ner i människans värsta mörker och Zacks värld rasar åter samman. Kan han komma upp till ytan innan fler människor måste dö? Jakten på sanningen har blivit personlig. Tredje delen i Herkulesserien bygger fritt på myten om hinden med de gyllene hornen. Det blir storslaget rått när grekisk myt blandas med den hårda verkligheten i Stockholms undre värld. Lika fartfyllt spännande som i Zack och Leon, lika obehagligt skrämmande.
Språk: Svenska Kategori: Spänningsromaner Serie: Herkulesserien: 3 Översättare:

Mer info om ljudboken:

Förlag: Bookmark Förlag
Utgiven: 2016-06-13
Längd: 10T 40M
ISBN: 9789188345004

Mer info om e-boken:

Förlag: Bookmark Förlag
Utgiven: 2016-06-13
ISBN: 9789188171931
Kommentarer

Ha alltid en god bok på lut – lyssna och läs på dina egna villkor

Läs och lyssna på så många böcker du orkar! Ladda ner böcker offline, ha flera på gång samtidigt, välj sagor till barnen eller prova en bok du inte visste att du ville höra. Helt enkelt den bästa digitala bokupplevelsen du kan få.
Prova fritt i 14 dagar