Vi, och våra partners, använder cookies för att göra användarupplevelsen av vår tjänst så bra som möjligt och visa annonser baserat på dina intressen. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.

Okej
Provlyssna
Frosseri - Dag Öhrlund

Frosseri

Frosseri

3.629585798816568 845 5 Författare: Dag Öhrlund Inläsare: Callin Öhrvall Delmar
Finns som ljudbok.
Finns som e-bok.
De sju dödssynderna formulerades av påven Gregorius den store på 600-talet. Dödssynderna ansågs länge vara så allvarliga att syndaren efter döden skulle komma att hamna i helvetet om man inte ångrade sig. Hur gestaltar sig dessa dödssynder i dagens Sverige? Det har författaren Dag Öhrlund frågat sig och tagit fasta på, vilket resulterat i sju sammanhängande noveller på temat. Detta är den femte novellen: Frosseri. Att Jessica gång efter gång föll för frestelsen och njöt av de delikatesser von Koch hade rekommenderat veckan innan, var illa. Till skillnad från den attraktive programledaren som inte tycktes bli påverkad av vad han åt eller drack, blev hon alltmer överviktig. Dessutom tillät inte hennes budget att hon varje vecka köpte lyxmat och sköljde ner den med viner för flera hundra kronor styck. Ändå kunde hon inte förmå sig att låta bli. Fanns det något sätt att stoppa frosseriet, så länge von Koch lockade i rutan?
Språk: Svenska Kategori: Noveller Serie: De sju dödssynderna: 5 Översättare:

Mer info om ljudboken:

Förlag: Storyside
Utgiven: 2016-05-04
Längd: 36M
ISBN: 9789176132982

Mer info om e-boken:

Förlag: Storyside
Utgiven: 2016-05-09
ISBN: 9789176137598
Kommentarer

Ha alltid en god bok på lut – lyssna och läs på dina egna villkor

Läs och lyssna på så många böcker du orkar! Ladda ner böcker offline, ha flera på gång samtidigt, välj sagor till barnen eller prova en bok du inte visste att du ville höra. Helt enkelt den bästa digitala bokupplevelsen du kan få.
Prova fritt i 14 dagar