Vi, och våra partners, använder cookies för att göra användarupplevelsen av vår tjänst så bra som möjligt och visa annonser baserat på dina intressen. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.

Okej
Provlyssna
I farans riktning - Viveca Sten

I farans riktning

I farans riktning

4.082867783985103 3222 5 Författare: Viveca Sten Inläsare: Katarina Ewerlöf
Finns som ljudbok.
Finns som e-bok.
Det är vinter på Sandhamn och snöstormen viner. På julafton tar en rädd och jagad kvinna den sista båten till ön. På annandagen hittas ett lik på stranden utanför Seglarhotellet och kriminalinspektör Thomas Andreasson får avbryta sin julledighet. Snart står Thomas inför ett fall med en hotad känd krigskorrespondent, främlingsfientliga strömningar och en ovanligt utstuderad mördare. Medan han söker efter den gemensamma nämnaren inträffar ytterligare dödsfall. Samtidigt brottas barndomsvännen Nora Linde med sina egna problem när hennes yrkesmässiga heder sätts på spel. Nora tvingas fatta ett beslut som för alltid kommer att förändra hennes liv. I farans riktning är den sjätte kriminalromanen om Thomas Andreasson och Nora Linde. Det är en spännande historia om svikna förhoppningar, förträngda minnen och outplånlig skam.
Språk: Svenska Kategori: Deckare Serie: Sandhamnsdeckare: 6 Översättare:

Mer info om ljudboken:

Förlag: Bonnier Audio
Utgiven: 2013-05-01
Längd: 12T 23M
ISBN: 9789173486910

Mer info om e-boken:

Förlag: Bokförlaget Forum
Utgiven: 2013-05-15
ISBN: 9789137140391
Kommentarer

Ha alltid en god bok på lut – lyssna och läs på dina egna villkor

Läs och lyssna på så många böcker du orkar! Ladda ner böcker offline, ha flera på gång samtidigt, välj sagor till barnen eller prova en bok du inte visste att du ville höra. Helt enkelt den bästa digitala bokupplevelsen du kan få.
Prova fritt i 14 dagar