Vi, och våra partners, använder cookies för att göra användarupplevelsen av vår tjänst så bra som möjligt och visa annonser baserat på dina intressen. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.

Okej
Provlyssna
Mord i Skärhamn - Ramona Fransson

Mord i Skärhamn

Mord i Skärhamn

3.787878787878788 1782 5 Författare: Ramona Fransson Inläsare: Reine Brynolfsson
Finns som ljudbok.
Finns som e-bok.
Den unga Belinda möts av ett skräckscenario när hon kommer till sitt hem på Lyckebacken i Skärhamn. Polisbilar med påslagna blåljus och en ambulans. Huset omringat av poliser. Spaningschef Greger Thulin vet inte hur han ska hantera den hysteriska flickan och berätta för henne om det som hänt. Inne i köket sitter Belindas mamma, blåslagen och ångerfull. Nedanför trappan till huset ligger en man skjuten till döds. Belinda är inte välkommen i kompisgänget på Bleketskolan, men tack vare Amanda, och hennes ställning med rika föräldrar, har Belinda fått skydd mot sina antagonister, men så en dag försvinner plötsligt Amanda. Belinda känner sig rädd och bevakad, men förstår inte av vem och varför. Detta är Ramona Franssons tredje deckare i den fristående serien med spaningschef Greger Thulin och som Ramona slog igenom med. Mord i Skärhamn rosades av media.
Språk: Svenska Kategori: Deckare Serie: Greger Thulin: 3 Översättare:

Mer info om ljudboken:

Förlag: Anomar förlag
Utgiven: 2013-05-01
Längd: 8T 48M
ISBN: 9789186465346

Mer info om e-boken:

Förlag: Anomar förlag
Utgiven: 2011-11-01
ISBN: 9789197795128
Kommentarer

Ha alltid en god bok på lut – lyssna och läs på dina egna villkor

Läs och lyssna på så många böcker du orkar! Ladda ner böcker offline, ha flera på gång samtidigt, välj sagor till barnen eller prova en bok du inte visste att du ville höra. Helt enkelt den bästa digitala bokupplevelsen du kan få.
Prova fritt i 14 dagar