Vi, och våra partners, använder cookies för att göra användarupplevelsen av vår tjänst så bra som möjligt och visa annonser baserat på dina intressen. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.

Okej
Provlyssna
Besökarens skugga - Lena Ollmark,Mats Wänblad

Besökarens skugga

Besökarens skugga

4.578947368421052 114 5 Författare: Lena Ollmark,Mats Wänblad Inläsare: Peter Öberg
Finns som ljudbok.
Ljusets låga fladdrade till, som om en vind letat sig in i rummet, trots att dörren var stängd. Skuggorna av Agnes och Sara dansade på väggarna bakom dem. Men ... det var något som inte stämde med skuggorna. Karl flämtade till när han insåg vad det var. Han såg tre skuggor på väggen bakom Agnes och Sara. Tanken slog honom med isande kyla. Han såg Besökarens skugga! Saras barndomskompis Agnes återvänder till Krabbsjögrund och orsakar splittring mellan bästisarna Karl och Sara. Samtidigt börjar det hända märkliga saker på skolan. Det är som om ondska sipprar in genom väggarna och Agnes tycks alltid befi nna sig i dess centrum. Karl och Sara vet inte vad de ska göra för att hjälpa henne de är osäkra på sina känslor för varandra och för Agnes. Kan det vara Agnes själv som orsakar det onda eller är hon i själva verket hemsökt av någon? Och vem eller vad är egentligen Besökaren? Besökarens skugga är härligt ryslig läsning, och den femte delen i en serie böcker med spökhistorier från den mystiska staden Krabbsjögrund.
Språk: Svenska Kategori: Barn Serie: Krabbsjögrund: 5 Översättare:

Mer info om ljudboken:

Förlag: Storyside
Utgiven: 2013-05-01
Längd: 3T 50M
ISBN: 9789170367885
Kommentarer

Ha alltid en god bok på lut – lyssna och läs på dina egna villkor

Läs och lyssna på så många böcker du orkar! Ladda ner böcker offline, ha flera på gång samtidigt, välj sagor till barnen eller prova en bok du inte visste att du ville höra. Helt enkelt den bästa digitala bokupplevelsen du kan få.
Prova fritt i 14 dagar