Vi, och våra partners, använder cookies för att göra användarupplevelsen av vår tjänst så bra som möjligt och visa annonser baserat på dina intressen. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.

Okej
Provlyssna
Sanna historier om första världskriget - Paul Dowswell

Sanna historier om första världskriget

Sanna historier om första världskriget

4.093457943925234 107 5 Författare: Paul Dowswell Inläsare: Sanna Krepper
Finns som ljudbok.
Flygplan, u-båtar, kulsprutor och stridsvagnar gjorde första världskriget till historiens första moderna krig. Men generalerna som kämpade i kriget kom från en tid när krig betydde kavallerianfall, tjusiga uniformer och närstrider med sabel. Resultatet blev ett enormt blodbad som gjorde första världskriget till ett av de värsta i historien. I Sanna historier om första världskriget får vi ta del av tio spännande berättelser såsom ryktena om att brittiska soldater fick hjälp av änglar vid slaget vid Mons, de enorma luftskeppen – zeppelinarna – som satte skräck i Londonborna, slaget vid Somme och många andra gripande och fascinerande historier.
Språk: Svenska Kategori: Tonår & Nästan vuxen Serie: Sanna historier om…: 4 Översättare: Margareta Brandin Berndtsson

Mer info om ljudboken:

Förlag: Historiska Media
Utgiven: 2018-05-08
Längd: 3T 37M
ISBN: 9789175458120
Kommentarer

Ha alltid en god bok på lut – lyssna och läs på dina egna villkor

Läs och lyssna på så många böcker du orkar! Ladda ner böcker offline, ha flera på gång samtidigt, välj sagor till barnen eller prova en bok du inte visste att du ville höra. Helt enkelt den bästa digitala bokupplevelsen du kan få.
Prova fritt i 14 dagar