Vi, och våra partners, använder cookies för att göra användarupplevelsen av vår tjänst så bra som möjligt och visa annonser baserat på dina intressen. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.

Okej
Provlyssna
Änkorna på Österlen - S1E1 - Sara Paborn

Änkorna på Österlen - S1E1

Änkorna på Österlen - S1E1

3.5714285714285716 217 5 Författare: Sara Paborn Inläsare: Marie Richardson
Finns som ljudbok.
Finns som e-bok.
Mor-dotter-relation med hög igenkänningsfaktor Filippa och Fredrik ska tillbringa den årliga semestern på Österlen. Det har blivit ännu viktigare sedan mamma blev änka för tre år sedan. Men vasstaket på huset läcker och Filippa måste hitta någon som kan lägga om det. Genom en mystisk förening på nätet får hon oväntat napp. Så dyker takläggaren Ali upp, och allt ställs på ända. Vem är denne obekymrade man som dricker rosé med mamma på glasverandan? Flirtar han rent av med henne? Listan på allt som måste göras på huset är lång. Samtidigt knakar Filippas och Fredriks eget äktenskap i fogarna. Det här är första avsnittet av ”Änkorna på Österlen”, en följetong i fem delar. Med samma humor och skarpa blick för relationer och situationer som i Blybröllop bjuder Sara Paborn på en smått fantastisk berättelse med både gråt och skratt. Omslagsformgivare: Sanna Sporrong
Språk: Svenska Kategori: Romaner Serie: Änkorna på Österlen: 1 Översättare:

Mer info om ljudboken:

Förlag: Bonnier Bookery
Utgiven: 2018-06-12
Längd: 48M
ISBN: 9789188704290

Mer info om e-boken:

Förlag: Bonnier Bookery
Utgiven: 2018-06-12
ISBN: 9789188704306
Kommentarer

Ha alltid en god bok på lut – lyssna och läs på dina egna villkor

Läs och lyssna på så många böcker du orkar! Ladda ner böcker offline, ha flera på gång samtidigt, välj sagor till barnen eller prova en bok du inte visste att du ville höra. Helt enkelt den bästa digitala bokupplevelsen du kan få.
Prova fritt i 14 dagar