Vi, och våra partners, använder cookies för att göra användarupplevelsen av vår tjänst så bra som möjligt och visa annonser baserat på dina intressen. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.

Okej
Provlyssna
Den svenska enhörningen : storyn om Spotify - Rasmus Fleischer,Pelle Snickars

Den svenska enhörningen : storyn om Spotify

Den svenska enhörningen : storyn om Spotify

3.763888888888889 72 5 Författare: Rasmus Fleischer,Pelle Snickars Inläsare: Per Runhammar
Finns som ljudbok.
Finns som e-bok.
"Boken som avslöjar allt" – Veckans Affärer Ett svenskt bolag har i grunden förändrat hur människor världen över lyssnar på musik. Att Spotify lyser som den svenska företagshimlens klaraste stjärna står bortom allt tvivel. Men Daniel Ek och Martin Lorentzons skapelse har gjort misstag och brutit mot lagen, fått kritik, backat tillbaka, tagit efter andra, försökt på nytt – och lyckats. De sagolika framgångarna till trots har Spotify aldrig gjort en enda krona i vinst. I stället har bolaget ständigt behövt uppfinna sig själva på nytt för att säkra ett fortsatt inflöde av riskkapital. "Den svenska enhörningen" berättar om Spotifys krokiga resa till musik- och techvärldens absoluta mittpunkt.
Språk: Svenska Kategori: Ekonomi & Business Översättare:

Mer info om ljudboken:

Förlag: Mondial
Utgiven: 2018-04-13
Längd: 5T 44M
ISBN: 9789188671530

Mer info om e-boken:

Förlag: Mondial
Utgiven: 2018-03-29
ISBN: 9789188671523
Kommentarer

Ha alltid en god bok på lut – lyssna och läs på dina egna villkor

Läs och lyssna på så många böcker du orkar! Ladda ner böcker offline, ha flera på gång samtidigt, välj sagor till barnen eller prova en bok du inte visste att du ville höra. Helt enkelt den bästa digitala bokupplevelsen du kan få.
Prova fritt i 14 dagar