Vi, och våra partners, använder cookies för att göra användarupplevelsen av vår tjänst så bra som möjligt och visa annonser baserat på dina intressen. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.

Okej

Framtidens Jobb

3.0 4 5 Författare: Stefan Fölster,Nima Sanandaji Inläsare: Mia Isaksson
Kommer som ljudbok 2018-05-03.
Kommer som e-bok 2018-05-03.
Detta är en sammanfattad version av boken ”Framtidens jobb” av Nima Sanandaji och Stefan Fölster, utgiven på Volante förlag 2016. Arbetsmarknaden är på väg att stöpas om rejält och den teknologiska utvecklingen gör att nya färdigheter ständigt efterfrågas. Vad händer när artificiell intelligens, robotteknik och 3D-printning i grunden förändrar hur vi ser på arbetskraft, kunskap och erfarenheter? Vilka trender ser vi redan nu? Vilka är visionerna? Lösningarna? Framtidens jobb går grundligt igenom hur arbetslivet påverkas av automatiseringen. Du får veta hur framtiden kommer att gestalta sig och du ser vilka som kommer att vara vinnare – och förlorare. Storytel Brief – Stora idéer i kortformat
Språk: Svenska Kategori: Fakta

Mer info om ljudboken:

Förlag: Storytel Brief
Längd: 33M

Mer info om e-boken:

Förlag: Storytel Brief

Ha alltid en god bok på lut – lyssna och läs på dina egna villkor

Läs och lyssna på så många böcker du orkar! Ladda ner böcker offline, ha flera på gång samtidigt, välj sagor till barnen eller prova en bok du inte visste att du ville höra. Helt enkelt den bästa digitala bokupplevelsen du kan få.
Prova fritt i 14 dagar