Vi, och våra partners, använder cookies för att göra användarupplevelsen av vår tjänst så bra som möjligt och visa annonser baserat på dina intressen. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.

Okej
Provlyssna
Westins bageri & kafé - S3E1 - Solja Krapu-Kallio

Westins bageri & kafé - S3E1

Westins bageri & kafé - S3E1

3.872093023255814 172 5 Författare: Solja Krapu-Kallio Inläsare: Maria Salah
Finns som ljudbok.
Finns som e-bok.
BRÖLLOPSFEBER Tiden då Sigrid Westin hade en öppen attityd till att träffa en ung solbränd man är över. Numera riktar hon all energi mot familjebageriet. Eller om sanningen ska fram allra helst mot bagaren Anders som är så bra på att kyssas. Sigrid har lätt för att förlora sig i hans famn och skyndar alltid hem från sitt nya extraknäck – som testförare av hypermoderna tyska bilar. Som om inte det nya extrajobbet vore nog, nu måste hon också fokusera på ett stundande bröllop. Bästa vännen Natalie ska gifta sig med sin Nicolas och Sigrid ansvarar för planeringen. Bröllopet ska bli något alldeles extraordinärt och inget får gå fel. Sigrid har en känsla av att hennes tålamod kommer att sättas på prov, men viftar bort alla onda aningar. Fast Natalie verkar ha svårt att hålla nerverna i styr. Hon ringer cirka arton gånger om dygnet. Puh!
Språk: Svenska Kategori: Romaner Serie: Westins bageri & kafé: 35 Översättare:

Mer info om ljudboken:

Förlag: Storytel Original
Utgiven: 2018-04-17
Längd: 1T 11M
ISBN: 9789178075997

Mer info om e-boken:

Förlag: Storytel Original
Utgiven: 2018-04-17
ISBN: 9789178076093
Kommentarer

Ha alltid en god bok på lut – lyssna och läs på dina egna villkor

Läs och lyssna på så många böcker du orkar! Ladda ner böcker offline, ha flera på gång samtidigt, välj sagor till barnen eller prova en bok du inte visste att du ville höra. Helt enkelt den bästa digitala bokupplevelsen du kan få.
Prova fritt i 14 dagar