Vi, och våra partners, använder cookies för att göra användarupplevelsen av vår tjänst så bra som möjligt och visa annonser baserat på dina intressen. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.

Okej
Provlyssna
Kenny Jönsson om Hockey & OS-guld - Daniel Swärd

Kenny Jönsson om Hockey & OS-guld

Kenny Jönsson om Hockey & OS-guld

3.72 25 5 Författare: Daniel Swärd Inläsare: Daniel Swärd
Finns som ljudbok.
Med två OS-guld och över 700 NHL-matcher är Kenny Jönsson en av våra mest framgångsrika ishockeyspelare. I detta samtal med Daniel Swärd delar han med sig av erfarenheter och upplevelser från sin långa resa från Ängelholms Rögle via Toronto Maple Leafs till New York Islanders. Hur vinner man ett OS-guld och hur erövrar man sina drömmar? I EN SERIE SAMTAL UTFORSKAR Daniel Swärd inspirerande människors liv och erfarenheter på djupet med ambitionen att skapa positiva tidsdokument. Daniel Swärd är entreprenör och författare till ett tjugotal böcker om motivation och inspiration. Intervjuerna i serien Inspirerande samtal har ursprungligen publicerats på hans Youtubekanal Daniel Sword. Storytel Dox – Reportage, intervjuer och artiklar
Språk: Svenska Kategori: Dox Serie: Daniel Swärd samtalar med: 5 Översättare:

Mer info om ljudboken:

Förlag: Storytel Dox
Utgiven: 2018-05-09
Längd: 1T 7M
ISBN: 9789178173754
Kommentarer

Ha alltid en god bok på lut – lyssna och läs på dina egna villkor

Läs och lyssna på så många böcker du orkar! Ladda ner böcker offline, ha flera på gång samtidigt, välj sagor till barnen eller prova en bok du inte visste att du ville höra. Helt enkelt den bästa digitala bokupplevelsen du kan få.
Prova fritt i 14 dagar