Vi, och våra partners, använder cookies för att göra användarupplevelsen av vår tjänst så bra som möjligt och visa annonser baserat på dina intressen. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.

Okej
Provlyssna
Team Ranelid - Josefin Olevik,Tidningen Vi

Team Ranelid

Team Ranelid

3.3513513513513513 37 5 Författare: Josefin Olevik,Tidningen Vi Inläsare: Hedvig Weibull
Finns som ljudbok.
Team Ranelid är en stark duo. Björn författar och syns. Margareta håller sig i bakgrunden och styr schemat – men hon har inte köpt biljetter till någon cirkus, säger hon. Hon vill ha fötterna på jorden och en vanlig familj. TEAM RANELID är ett reportage som ursprungligen publicerades i Tidningen Vi, januari 2017 JOSEFIN OLEVIK är journalist och författare som skriver om kultur, familj, resor och friluftsliv. Vi är ett månadsmagasin som har utkommit i mer än 100 år. I Vi skrev Karin Boye, Evert Taube, Astrid Lindgren, Nils Ferlin, Moa Martinson, Ivar Lo-Johansson och Vilhelm Moberg. Vi fortsätter att regelbundet vinna priser för sina välskrivna texter, bildreportage och sin form. Storytel Dox - Reportage, intervjuer och artiklar
Språk: Svenska Kategori: Dox Översättare:

Mer info om ljudboken:

Förlag: Storytel Dox
Utgiven: 2018-05-20
Längd: 23M
ISBN: 9789178174560
Kommentarer

Ha alltid en god bok på lut – lyssna och läs på dina egna villkor

Läs och lyssna på så många böcker du orkar! Ladda ner böcker offline, ha flera på gång samtidigt, välj sagor till barnen eller prova en bok du inte visste att du ville höra. Helt enkelt den bästa digitala bokupplevelsen du kan få.
Prova fritt i 14 dagar