Vi, och våra partners, använder cookies för att göra användarupplevelsen av vår tjänst så bra som möjligt och visa annonser baserat på dina intressen. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.

Okej
Provlyssna
Pojken i lådan - Tidningen Vi,Tomas dur Fläckman

Pojken i lådan

Pojken i lådan

3.640449438202247 89 5 Författare: Tidningen Vi,Tomas dur Fläckman Inläsare: Fredrik Berling
Finns som ljudbok.
Tiden läker alla sår, sägs det. Men det stämmer inte för ett gäng ärrade brottsbekämpare i Philadelphia på USA:s östkust. De kan inte släppa tanken på en liten pojke som sannolikt gick en våldsam död till mötes för 59 år sedan. POJKEN I LÅDAN ÄR ETT REPORTAGE som ursprungligen publicerades Tidningen Vi, april 2016 Tomas Dur Fläckman är redaktionschef på tidningen Vi. Vi är ett månadsmagasin som har utkommit i mer än 100 år. I Vi skrev Karin Boye, Evert Taube, Astrid Lindgren, Nils Ferlin, Moa Martinson, Ivar Lo-Johansson och Vilhelm Moberg. Vi fortsätter att regelbundet vinna priser för sina välskrivna texter, bildreportage och sin form. Storytel Dox - Reportage, intervjuer och artiklar
Språk: Svenska Kategori: Dox Översättare:

Mer info om ljudboken:

Förlag: Storytel Dox
Utgiven: 2018-05-26
Längd: 13M
ISBN: 9789178174607
Kommentarer

Ha alltid en god bok på lut – lyssna och läs på dina egna villkor

Läs och lyssna på så många böcker du orkar! Ladda ner böcker offline, ha flera på gång samtidigt, välj sagor till barnen eller prova en bok du inte visste att du ville höra. Helt enkelt den bästa digitala bokupplevelsen du kan få.
Prova fritt i 14 dagar