Vi, och våra partners, använder cookies för att göra användarupplevelsen av vår tjänst så bra som möjligt och visa annonser baserat på dina intressen. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.

Okej
Provlyssna
Christian von Koenigsegg – Entreprenör & bilbyggare - Daniel Swärd

Christian von Koenigsegg – Entreprenör & bilbyggare

Christian von Koenigsegg – Entreprenör & bilbyggare

3.8656716417910446 67 5 Författare: Daniel Swärd Inläsare: Daniel Swärd
Finns som ljudbok.
Christian von Koeningsegg byggde världens snabbaste bil. I ett passionerat samtal med Daniel Swärd tar vi del av en fantastisk livsresa som återigen satte Sverige på den internationella bilscenen. Från en nedbrunnen bilfabrik reste sig Koeningsegg och regerar nu i före detta JAS-divisionens hangarer. I EN SERIE SAMTAL UTFORSKAR Daniel Swärd inspirerande människors liv och erfarenheter på djupet med ambitionen att skapa positiva tidsdokument. Daniel Swärd är entreprenör och författare till ett tjugotal böcker om motivation och inspiration. Intervjuerna i serien Inspirerande samtal har ursprungligen publicerats på hans Youtubekanal Daniel Sword. Storytel Dox – Reportage, intervjuer och artiklar
Språk: Svenska Kategori: Dox Serie: Daniel Swärd samtalar med: 3 Översättare:

Mer info om ljudboken:

Förlag: Storytel Dox
Utgiven: 2018-04-29
Längd: 1T
ISBN: 9789178173709
Kommentarer

Ha alltid en god bok på lut – lyssna och läs på dina egna villkor

Läs och lyssna på så många böcker du orkar! Ladda ner böcker offline, ha flera på gång samtidigt, välj sagor till barnen eller prova en bok du inte visste att du ville höra. Helt enkelt den bästa digitala bokupplevelsen du kan få.
Prova fritt i 14 dagar