Vi, och våra partners, använder cookies för att göra användarupplevelsen av vår tjänst så bra som möjligt och visa annonser baserat på dina intressen. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.

Okej
Provlyssna
Feministisk erotik - Amelie - Alejandra Cerda

Feministisk erotik - Amelie

Feministisk erotik - Amelie

3.0869565217391304 69 5 Författare: Alejandra Cerda Inläsare: Alejandra Cerda
Finns som ljudbok.
”Jag tog hissen upp och följde hennes instruktioner. Jag hittade hennes dörr och ringde på. Det var alldeles tyst i porten. Jag antar att dom flesta sov. Hon öppnade dörren och såg pigg ut. Jag tog av mig skorna och vände mig mot en krok för att hänga upp min jacka och kände att hon kom nära mig. Nu la jag märke till att hon antagligen inte hade några trosor på sig. Jag såg hennes nakna skinkor sticka fram under hennes stora t-shirt.” Amelie är en erotisk kortnovell skriven och inläst av bloggaren Alejandra Cerda, även känd som JandiheartEco.
Språk: Svenska Kategori: Erotiskt Serie: Feministisk erotik: 2 Översättare:

Mer info om ljudboken:

Förlag: Leopard Förlag
Utgiven: 2018-03-28
Längd: 15M
ISBN: 9789173437998
Kommentarer

Ha alltid en god bok på lut – lyssna och läs på dina egna villkor

Läs och lyssna på så många böcker du orkar! Ladda ner böcker offline, ha flera på gång samtidigt, välj sagor till barnen eller prova en bok du inte visste att du ville höra. Helt enkelt den bästa digitala bokupplevelsen du kan få.
Prova fritt i 14 dagar