Vi, och våra partners, använder cookies för att göra användarupplevelsen av vår tjänst så bra som möjligt och visa annonser baserat på dina intressen. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.

Okej
Provlyssna
Ett vakande öga - Fredrik T. Olsson

Ett vakande öga

Ett vakande öga

3.558978211870774 1331 5 Författare: Fredrik T. Olsson Inläsare: Stefan Sauk
Finns som ljudbok.
Strömmen slås ut i stora delar av Sverige. Över hela världen utsätts viktiga mål för elektroniska attacker. Och den nyligen avskedade kryptologen William Sandberg grips av sina egna forna kolleger, misstänkt för att ligga bakom dåden. I Ett vakande öga möter vi William och Christina Sandberg tre år före händelserna i Slutet på kedjan. Deras tjugoåriga dotter Sara är spårlöst försvunnen, William är nedbruten, härjad och avstängd från sitt jobb på försvarshögkvarteret, och Christina har för sista gången släppt sina nycklar genom brevlådan och flyttat ut. När så det svenska strömavbrottet visar sig vara ett i en lång rad liknande attacker världen över, blir Williams enda sätt att rentvå sig att själv försöka hitta vem eller vilka som ligger bakom. Men vem är det som följer honom för varje steg han tar? Vad vet försvaret som de inte berättar? Och varför verkar Sara ha med händelserna att göra? Med privatlivet i upplösning och anklagad för terrorbrott han inte begått, måste William hitta den verkliga källan till attackerna innan samhället slås i spillror. På var sitt håll inleder han och Christina en desperat jakt på sanningen – en jakt som tvingar dem båda att möta sina egna mörkaste minnen. Ett vakande öga är en spänningsroman om det moderna samhällets sårbarhet, sökandet efter mening, och om vad det egentligen betyder att vara vid liv.
Språk: Svenska Kategori: Spänningsromaner Serie: William Sandberg: 2 Översättare:

Mer info om ljudboken:

Förlag: Bonnier Audio
Utgiven: 2016-07-21
Längd: 22T 13M
ISBN: 9789176512425
Kommentarer

Ha alltid en god bok på lut – lyssna och läs på dina egna villkor

Läs och lyssna på så många böcker du orkar! Ladda ner böcker offline, ha flera på gång samtidigt, välj sagor till barnen eller prova en bok du inte visste att du ville höra. Helt enkelt den bästa digitala bokupplevelsen du kan få.
Prova fritt i 14 dagar