Vi, och våra partners, använder cookies för att göra användarupplevelsen av vår tjänst så bra som möjligt och visa annonser baserat på dina intressen. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.

Okej
Provlyssna
Prio ett - Emelie Schepp

Prio ett

Prio ett

4.114928117686392 11964 5 Författare: Emelie Schepp Inläsare: Katarina Ewerlöf
Finns som ljudbok.
Finns som e-bok.
En tidig morgon i mars hittas en kvinna svårt sargad i sin lägenhet i Norrköping. Först på plats är ambulanssjuksköterskan Philip Engström. Han gör allt för att rädda hennes liv men begår ett ödesdigert misstag. När åklagare Jana Berzelius får fallet på sitt bord börjar hon se ett märkligt samband med sin egen mors bortgång. Och det som från början såg ut som ett enstaka vansinnesdåd växer snabbt till någonting betydligt större. Då ytterligare ett offer hittas börjar även kriminalkommissarie Henrik Levin och kriminalinspektör Mia Bolander se ett obehagligt mönster. Vem ligger bakom de fruktansvärda dåden? Jana är fast besluten om att ta reda på sanningen. Samtidigt blir hon uppsökt av en person från sitt förflutna, en person som tvingar henne att gå långt utanför lagens gränser.
Språk: Svenska Kategori: Deckare Serie: Jana Berzelius: 3 Översättare:

Mer info om ljudboken:

Förlag: Bonnier Audio
Utgiven: 2016-05-16
Längd: 12T 31M
ISBN: 9789176511992

Mer info om e-boken:

Förlag: Wahlström & Widstrand
Utgiven: 2016-05-16
ISBN: 9789146230281
Kommentarer

Ha alltid en god bok på lut – lyssna och läs på dina egna villkor

Läs och lyssna på så många böcker du orkar! Ladda ner böcker offline, ha flera på gång samtidigt, välj sagor till barnen eller prova en bok du inte visste att du ville höra. Helt enkelt den bästa digitala bokupplevelsen du kan få.
Prova fritt i 14 dagar