Vi, och våra partners, använder cookies för att göra användarupplevelsen av vår tjänst så bra som möjligt och visa annonser baserat på dina intressen. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.

Okej
Provlyssna
Stegen till finansiellt överflöd - Annalena Mellblom,Cathrin Nilsson

Stegen till finansiellt överflöd

2.4984756097560976 656 5 Författare: Annalena Mellblom,Cathrin Nilsson Inläsare: Annalena Mellblom, Cathrin Nilsson
Finns som ljudbok.
Det du nu är på väg att lära dig, kommer garanterat förändra ditt liv. Alla tips och aktioner är en språngbräda för människor som vill skapa sig passiva inkomster, alltså pengar medans du sover och finasiellt överflöd. Miljontals män och kvinnor med olika förutsättningar har gjort och gör det - och vad vi vet är att det fungerar. Varje steg är baserade på forskning och erfarenheter och har skapat hundra tusentals miljonärer som började med noll. Alla har själva byggt upp sin rikedom i både pengar, tid, relationer och hälsa genom kommande steg - och det kan även du göra - men endast om det är tillräckligt intressant för dig att bygga egna pengamaskiner,passiva inkomster och finansiellt överflöd. Alla stegen är använda om och om igen och vad man kan säga är att: följer du kommande stegen, så kommer du att lyckas - Alla stegeär väldigt enkla att sätt igång med och få i rullning. Som sagt, det kommer att fungera både för dig och för andra när du tar dig an att skapa finasielellt överflöd i livet och integrerar det i ditt liv. Författarna entreprenörerna och föreläsarna, Cathrin Nilsson och Annalena Mellblom som kommer att berätta steg för steg, hur dom och andra gör för att skapa passiva inkomster och finsiellt överflöd.
Språk: Svenska Kategori: Ekonomi & Business

Mer info om ljudboken:

Förlag: Numberoneyou
Utgiven: 2016-02-18
Längd: 1T 41M
ISBN: 9789187959653
Kommentarer

Ha alltid en god bok på lut – lyssna och läs på dina egna villkor

Läs och lyssna på så många böcker du orkar! Ladda ner böcker offline, ha flera på gång samtidigt, välj sagor till barnen eller prova en bok du inte visste att du ville höra. Helt enkelt den bästa digitala bokupplevelsen du kan få.
Prova fritt i 14 dagar