Vi, och våra partners, använder cookies för att göra användarupplevelsen av vår tjänst så bra som möjligt och visa annonser baserat på dina intressen. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.

Okej
Provlyssna
Få tillgång till universums kraftfält - Jörgen Tranberg,Mikael Karlholm

Få tillgång till universums kraftfält

Få tillgång till universums kraftfält

3.5742574257425743 101 5 Författare: Jörgen Tranberg,Mikael Karlholm Inläsare: Jörgen Tranberg
Finns som ljudbok.
Vägledd meditation Få tillgång till universums kraftfält - Som kan hjälpa dig att heala obalanser på fysisk, metal, känslomässig och andlig nivå Upplev Jörgen Tranbergs vägledda meditationer som bygger broar mellan naturvetenskaplig forskning och uråldrig visdom. Lägg eller sätt dig så bekvämt som möjligt och ge dig själv en resa vägledd av Jörgen Tranberg, för att påbörja och fullfölja fysisk, mental och psykisk hälsa. Denna meditation grundar sig på naturvetenskap, psykologi och forskning och uråldring visdom. Framtagen för ett terapeutiskt helande syfte. Jörgen Tranberg är komplementärmedicinsk terapeut och har i 30 år behandlat hundratusentals människor. Han är även en erkänd föreläsare och utbildare i USA och Europa med Naturopathic Doctor ( N.D )med examen i USA.
Språk: Svenska Kategori: Personlig Utveckling Översättare:

Mer info om ljudboken:

Förlag: Numberoneyou
Utgiven: 2016-02-18
Längd: 20M
ISBN: 9789187959448
Kommentarer

Ha alltid en god bok på lut – lyssna och läs på dina egna villkor

Läs och lyssna på så många böcker du orkar! Ladda ner böcker offline, ha flera på gång samtidigt, välj sagor till barnen eller prova en bok du inte visste att du ville höra. Helt enkelt den bästa digitala bokupplevelsen du kan få.
Prova fritt i 14 dagar