Vi, och våra partners, använder cookies för att göra användarupplevelsen av vår tjänst så bra som möjligt och visa annonser baserat på dina intressen. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.

Okej
Provlyssna
Tvärtom - Hur du vinner framgång, blir lycklig och rik - Max Söderpalm

Tvärtom - Hur du vinner framgång, blir lycklig och rik

Tvärtom - Hur du vinner framgång, blir lycklig och rik

3.8260869565217392 253 5 Författare: Max Söderpalm Inläsare: Johan Lindqvist
Finns som ljudbok.
Vill du bli framgångsrik? Vill du hitta den viktigaste nyckeln till att bli lycklig och rik? Vill du upptäcka hur mycket lättare det blir att lyckas när du tänker och gör precis tvärtom? I den här ljudboken får du lära dig allt du behöver veta om att bli framgångsrik genom att göra på rakt motsatt sätt. Du får möta människor som har blivit vinnare genom att göra det dom själva vill, istället för att följa det som andra tycker. Lyssna på boken, gör övningarna och följ stentavlorna så lär du dig att våga tänka och göra tvärtom. Då öppnar sig en helt ny väg för dig. Din nya väg till framgång.
Språk: Svenska Kategori: Ekonomi & Business Översättare:

Mer info om ljudboken:

Förlag: Soderpalm Publishing
Utgiven: 2016-02-11
Längd: 2T 49M
ISBN: 9789187093739
Kommentarer

Ha alltid en god bok på lut – lyssna och läs på dina egna villkor

Läs och lyssna på så många böcker du orkar! Ladda ner böcker offline, ha flera på gång samtidigt, välj sagor till barnen eller prova en bok du inte visste att du ville höra. Helt enkelt den bästa digitala bokupplevelsen du kan få.
Prova fritt i 14 dagar