Vi, och våra partners, använder cookies för att göra användarupplevelsen av vår tjänst så bra som möjligt och visa annonser baserat på dina intressen. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.

Okej

Nyckeln

4.0 5 5 Författare: Michael Grant
Finns som e-bok.
Det börjar bli bråttom för Mack MacAvoy och de andra Magiska 12. Mack avskyr att läsa läxor (det är sånt man ska ha en golem till), men det verkar som om enda sättet att besegra den Bleka drottningen och hennes ondskefulla dotter Risky är att faktiskt lära sig det magiska språket vargran. Om det bara fanns fusklappar till urgamla, magiska språk... Mack, Jarrah, Xiao, Dietmar och Stefan reser till Europa för att leta rätt på Nyckeln, vilket i själva verket är en sten full av inristningar som har förmågan att låsa upp vargrans kraft. Men kommer de att lyckas hitta William Blisterhöng MacGuffins osynliga borg, där Nyckeln finns gömd? (Jo, du läste rätt. William Blisterhöng MacGuffin. Han är lika förskräcklig som sitt namn.) Nu har Mack mindre än en månad på sig att lära sig ett nytt språk, få tag i de Magiska 12 som fortfarande saknas och besegra prinsessan Risky!
Språk: Svenska Kategori: Barn Serie: De magiska 12: 3 Originaltitel: The Magnificent 12: The Key Översättare: John-Henri Holmberg

Mer info om e-boken:

Förlag: Storytel Publishing
Utgiven: 2013-04-29
ISBN: 9789132169236
Kommentarer

Ha alltid en god bok på lut – lyssna och läs på dina egna villkor

Läs och lyssna på så många böcker du orkar! Ladda ner böcker offline, ha flera på gång samtidigt, välj sagor till barnen eller prova en bok du inte visste att du ville höra. Helt enkelt den bästa digitala bokupplevelsen du kan få.
Prova fritt i 14 dagar