Vi, och våra partners, använder cookies för att göra användarupplevelsen av vår tjänst så bra som möjligt och visa annonser baserat på dina intressen. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.

Okej

Uppdraget

5.0 2 5 Författare: Michael Grant
Finns som e-bok.
Tolvårige Mack MacAvoy lider av en allvarlig släng av genomsnittlighet. Genomsnittligt utseende. Genomsnittliga betyg. Genomsnittliga föräldrar som nätt och jämnt märker att han finns. Och dessutom har han så många fobier att vem som helst skulle kunna bli galen på kuppen. Så Mack antar att han kommer att leva ett alldeles genomsnittligt liv ... Men en dag råkar Mack ut för något otroligt. Den tre tusen år gamle Grimluk dyker upp hos honom och talar om något märkligt för honom. Mack är en av De Magiska 12, de som i forna tider kallades Magnifica, vad det nu kan betyda. En ond kraft närmar sig, och Macks uppgift är att spåra upp elva andra tolvåringar så att de tillsammans kan hejda ondskan. Han måste färdas jorden runt för att kämpa mot den ondskefulla Bleka drottningens farliga dotter Ereskigal. Men hon låter rätt läskig, och Mack har ingen lust att bli hjälte. Kommer han att åta sig uppdraget?
Språk: Svenska Kategori: Barn Serie: De magiska 12: 1 Originaltitel: The Magnificent 12: The Call Översättare: John-Henri Holmberg

Mer info om e-boken:

Förlag: Storytel Publishing
Utgiven: 2011-03-04
ISBN: 9789132169212
Kommentarer

Ha alltid en god bok på lut – lyssna och läs på dina egna villkor

Läs och lyssna på så många böcker du orkar! Ladda ner böcker offline, ha flera på gång samtidigt, välj sagor till barnen eller prova en bok du inte visste att du ville höra. Helt enkelt den bästa digitala bokupplevelsen du kan få.
Prova fritt i 14 dagar