Vi, och våra partners, använder cookies för att göra användarupplevelsen av vår tjänst så bra som möjligt och visa annonser baserat på dina intressen. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.

Okej
Neuroledarskap - effektivt ledarskap byggt på hjärnforskning och beprövade metoder - Katarina Gospic,Stefan Falk

Neuroledarskap - effektivt ledarskap byggt på hjärnforskning och beprövade metoder

Neuroledarskap - effektivt ledarskap byggt på hjärnforskning och beprövade metoder

4.102564102564102 39 5 Författare: Katarina Gospic,Stefan Falk
Finns som e-bok.
Det går att effektivisera sitt ledarskap med hjälp av de senaste hjärnforskningsrönen och genom att använda enkla beprövade metoder! Neuroledarskap är ett nytt och hett område inom ledarskapslitteraturen. Den tekniska utvecklingen har gått snabbt, men vår hjärna ser likadan ut idag som den gjorde för 40 000 år sedan därför behöver vi anpassa vår arbetsmiljö och vårt ledarskap efter hjärnans funktion för att få bästa resultat. Hjärnforskaren Katarina Gospic och prestation- och utvecklingshandledaren Stefan Falk skriver här om hur en ledare kan bli mer effektiv genom att dels tillgodogöra sig nödvändig kunskap om hur vår hjärna fungerar, dels börja använda ett antal metoder som utvecklats under 16 år tillsammans med drygt 2 000 ledare tvärs över 50 olika företag i Europa och USA. Boken förmedlar de viktigaste insikterna om hjärnan och ger läsaren kunskaper och verktyg för: att leda och utveckla sig själv som ledare att leda och utveckla medarbetare att sätta spelregler på arbetsplatsen att vara specifik och tydlig att göra goda bedömningar att leda med auktoritet att driva förändring och förbättring att använda sin energi rätt
Språk: Svenska Kategori: Ekonomi & Business Översättare:

Mer info om e-boken:

Förlag: Natur & Kultur
Utgiven: 2015-08-15
ISBN: 9789127142626
Kommentarer

Ha alltid en god bok på lut – lyssna och läs på dina egna villkor

Läs och lyssna på så många böcker du orkar! Ladda ner böcker offline, ha flera på gång samtidigt, välj sagor till barnen eller prova en bok du inte visste att du ville höra. Helt enkelt den bästa digitala bokupplevelsen du kan få.
Prova fritt i 14 dagar