Vi, och våra partners, använder cookies för att göra användarupplevelsen av vår tjänst så bra som möjligt och visa annonser baserat på dina intressen. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.

Okej
Provlyssna
Spökhistorier på riktigt - Del 5 - Hedvig Weibull

Spökhistorier på riktigt - Del 5

Spökhistorier på riktigt - Del 5

3.928909952606635 211 5 Författare: Hedvig Weibull Inläsare: Hedvig Weibull
Finns som ljudbok.
Vissa har sett dem, andra har känt dem. Några försöker bevisa att de finns. Spöken. För journalisten Hedvig Weibull har det alltid funnits en rädsla att hon en dag skulle träffa ett spöke. Tanken på det har skrämt henne sedan hon var liten. Men det finns också de som övervunnit sin rädsla – och som kan komma i kontakt med andevärlden med viljans kraft. I det här avsnittet av In i mörkret träffar vi mediet Marie Schölin som genom sin egen kropp låter andar komma till tals. Hon hjälper andra att komma i kontakt med släktingar de förlorat. Hör henne berätta om möten med andar som dykt upp när hon minst anat det. Och som format hennes liv.
Språk: Svenska Kategori: Fakta Serie: In i mörkret: 5 Översättare:

Mer info om ljudboken:

Förlag: Storyside
Utgiven: 2016-02-18
Längd: 38M
ISBN: 9789176136942
Kommentarer

Ha alltid en god bok på lut – lyssna och läs på dina egna villkor

Läs och lyssna på så många böcker du orkar! Ladda ner böcker offline, ha flera på gång samtidigt, välj sagor till barnen eller prova en bok du inte visste att du ville höra. Helt enkelt den bästa digitala bokupplevelsen du kan få.
Prova fritt i 14 dagar