Vi, och våra partners, använder cookies för att göra användarupplevelsen av vår tjänst så bra som möjligt och visa annonser baserat på dina intressen. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.

Okej
Provlyssna
Vattnet drar - Madeleine Bäck

Vattnet drar

Vattnet drar

3.5551075268817205 744 5 Författare: Madeleine Bäck Inläsare: Sanna Krepper
Finns som ljudbok.
Finns som e-bok.
Så blir handen iskall. Ytan slutar bölja. Den ändrar mönster. Sipprar fram och upp över hans hand som mjuka istappar. Viktor är för fascinerad för att kunna röra sig. Han ser hur ytan böjer sig och trevar som långa ormar kring hans arm. Trevar över hans hud. Det är vått och bedövande kallt. Och så ser han naglarna. Kroppen av en kvinna hittas vid Malmjärn i Gästrikland. Har det något med den illegala sprithandeln att göra? Eller stölden av den värdefulla madonnan i Ovansjö kyrka? Något har förändrats i bygden under den här helvetesvarma sommaren. Det känns i själva luften. Som ett elektriskt stråk av begär och desperation. Det som legat dolt i hundratals år har vaknat igen. Vattnet drar är första delen i en trilogi om en bygd som slits isär och som plågas av ett urgammalt förbund mellan människa och natur.
Språk: Svenska Kategori: Fantasy & SciFi Serie: Vandrarna: 1 Översättare:

Mer info om ljudboken:

Förlag: Natur & Kultur
Utgiven: 2016-03-24
Längd: 11T 25M
ISBN: 9789127148758

Mer info om e-boken:

Förlag: Natur & Kultur
Utgiven: 2016-03-19
ISBN: 9789127145023
Kommentarer

Ha alltid en god bok på lut – lyssna och läs på dina egna villkor

Läs och lyssna på så många böcker du orkar! Ladda ner böcker offline, ha flera på gång samtidigt, välj sagor till barnen eller prova en bok du inte visste att du ville höra. Helt enkelt den bästa digitala bokupplevelsen du kan få.
Prova fritt i 14 dagar