Vi, och våra partners, använder cookies för att göra användarupplevelsen av vår tjänst så bra som möjligt och visa annonser baserat på dina intressen. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.

Okej
Provlyssna
Ängeln på sjunde trappsteget - Frank McCourt

Ängeln på sjunde trappsteget

Ängeln på sjunde trappsteget

4.234672304439746 473 5 Författare: Frank McCourt Inläsare: Harald Leander
Finns som ljudbok.
Finns som e-bok.
"På en prosa som är bildmässig och förnimbar, lyrisk men konkret, gör McCourt med Limerick vad den unge Joyce gjorde för Dublin: han frammanar platsen för oss med sådan förtrolighet att vi känner att vi gått omkring på dess gator och raglat runt på dess pubar. Han presenterar för oss skollärarna som terroriserade (och ibland inspirerade) sina elever, affärsinnehavarna som gav fattiga kredit, prästerna som lyssnade på bikten från unga pojkar som var helt upptagna av tankar på sex, synd och skam... Den som läser dessa fantastiska memoarer kan bara hoppas att mr McCourt kommer att skriva ner minnena av sina fortsatta äventyr." Så skriver The New York Times om denna litterära bestseller som nu gör sitt segertåg genom världen. Frank McCourt gör sensationell debut med en självbiografisk roman om sin irländska barndom. Han föddes 1930 av irländska föräldrar i New York och tillbringade där sina första fyra levnadsår, innan familjen av släkten förpassades tillbaka till Irland och Limerick. Han växer upp i ofattbar fattigdom och misär, men om detta berättar han med en sådan värme och humor att man som läsare blir helt förtrollad och man beundrar denne lille överlevares förmåga att njuta av de lyckliga stunderna i livet.
Språk: Svenska Kategori: Romaner Originaltitel: Angela´s Ashes Översättare: Thomas Preis

Mer info om ljudboken:

Förlag: Bonnier Audio
Utgiven: 2016-01-28
Längd: 15T 21M
ISBN: 9789176511541

Mer info om e-boken:

Förlag: Albert Bonniers förlag
Utgiven: 2016-05-02
ISBN: 9789100161491
Kommentarer

Ha alltid en god bok på lut – lyssna och läs på dina egna villkor

Läs och lyssna på så många böcker du orkar! Ladda ner böcker offline, ha flera på gång samtidigt, välj sagor till barnen eller prova en bok du inte visste att du ville höra. Helt enkelt den bästa digitala bokupplevelsen du kan få.
Prova fritt i 14 dagar