Vi, och våra partners, använder cookies för att göra användarupplevelsen av vår tjänst så bra som möjligt och visa annonser baserat på dina intressen. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.

Okej
Provlyssna
Dödlig avundsjuka - Ramona Fransson

Dödlig avundsjuka

Dödlig avundsjuka

3.8601626016260164 2460 5 Författare: Ramona Fransson Inläsare: Reine Brynolfsson
Finns som ljudbok.
Finns som e-bok.
När en ung kvinna hittas mördad i karpdammen vid Sundsby Säteri på Tjörn startar utredningen som kommer att bli Greger Thulins sista fall som spaningschef på Grova brottsroteln i Göteborg. Utredningsteamet får huvudbry när historien om vad som hände kvinnan under hennes sista tid i livet visar sig ovanligt svår att fastställa. När polisen hör ryktas om att droger kan vara inblandade i fallet blir det tvära kast i utredningen och villospåren byts ut mot ny energi inför jakten på sanningen. Den mördade kvinnans mor och väninnor försöker i oredan finna vägen tillbaka till ett normalt liv med studentexamen, men livets blir aldrig sig likt igen. Samtidigt utvecklas livet på Grova brottsroteln med både stundande pension, sjukdomar och romantik. Kommer detta påverka utredningen?
Språk: Svenska Kategori: Deckare Serie: Greger Thulin: 10 Översättare:

Mer info om ljudboken:

Förlag: Anomar förlag
Utgiven: 2016-04-21
Längd: 9T 3M
ISBN: 9789187779121

Mer info om e-boken:

Förlag: Anomar förlag
Utgiven: 2016-04-25
ISBN: 9789187779114
Kommentarer

Ha alltid en god bok på lut – lyssna och läs på dina egna villkor

Läs och lyssna på så många böcker du orkar! Ladda ner böcker offline, ha flera på gång samtidigt, välj sagor till barnen eller prova en bok du inte visste att du ville höra. Helt enkelt den bästa digitala bokupplevelsen du kan få.
Prova fritt i 14 dagar