Vi, och våra partners, använder cookies för att göra användarupplevelsen av vår tjänst så bra som möjligt och visa annonser baserat på dina intressen. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.

Okej
Provlyssna
Hjärtats innersta röst - Jan-Philipp Sendker

Hjärtats innersta röst

Hjärtats innersta röst

4.360629607491532 5019 5 Författare: Jan-Philipp Sendker Inläsare: Anna Maria Käll
Finns som ljudbok.
Finns som e-bok.
Det har gått nästan tio år sedan Julia Win kom tillbaka från sin resa till Burma, landet där hennes far föddes och där hon fann en bror. Hon är framgångsrik advokat på Manhattan, men känner sig vilsen och utbränd. När hon inne i sitt huvud börjar höra en enträgen röst som ställer de frågor hon alltid försökt undvika – Varför lever du ensam? Vad söker du i livet? – känns sammanbrottet nära. I ett försök att hitta tillbaka till sig själv och meningen med livet återvänder hon till Burma. Där får hon höra historien om en kvinna som heter Nu Nu, en historia som är full av passion och tragik och som kommer att vända upp och ner på Julias liv. Precis som Konsten att höra hjärtslag är det här en känsloladdad roman som utforskar människans innersta. En inspirerande och oförglömlig berättelse om kärlek, sorg, identitet och livets mening.
Språk: Svenska Kategori: Romaner Originaltitel: Herzenstimmen Översättare:

Mer info om ljudboken:

Förlag: Bonnier Audio
Utgiven: 2016-03-09
Längd: 10T 5M
ISBN: 9789176511282

Mer info om e-boken:

Förlag: Bokförlaget Forum
Utgiven: 2016-03-09
ISBN: 9789137146416
Kommentarer

Ha alltid en god bok på lut – lyssna och läs på dina egna villkor

Läs och lyssna på så många böcker du orkar! Ladda ner böcker offline, ha flera på gång samtidigt, välj sagor till barnen eller prova en bok du inte visste att du ville höra. Helt enkelt den bästa digitala bokupplevelsen du kan få.
Prova fritt i 14 dagar