Vi, och våra partners, använder cookies för att göra användarupplevelsen av vår tjänst så bra som möjligt och visa annonser baserat på dina intressen. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.

Okej
Nicks kärlek / Stanna hos mig / Förnuft och känslor - Trish Morey,Miranda Lee,Lynne Graham

Nicks kärlek / Stanna hos mig / Förnuft och känslor

Nicks kärlek / Stanna hos mig / Förnuft och känslor

3.7719298245614037 57 5 Författare: Trish Morey,Miranda Lee,Lynne Graham
Finns som e-bok.
Nicks kärlek Nick har svårt att slita blicken från henne. Sarah är oemotståndlig - och förbjudet område. För trots att inte många år skiljer dem åt är han hennes förmyndare och precis den typ av man som han lovade hennes pappa att skydda dottern ifrån. Men Sarah verkar fast besluten att göra det så svårt som möjligt för Nick, och frågan är hur länge han ska klara att stå emot de starka känslor som finns mellan dem. Stanna hos mig "KÄRLEKSAFFÄREN VAR EN LÖGN" Rubriken fick Vivien att haja till. Utan att skämmas erkände kvinnan i artikeln att hon ljugit om sitt förhållande med mångmiljonären Lucca Saracino för att få publicitet. Vilket innebar att Vivien hade lämnat sin man på grund av ett missförstånd! Kan Lucca förlåta och ge henne en andra chans - eller har hon för alltid förlorat den stolte italienaren? Förnuft och känslor Mackenzi är beredd att göra vad som helst för att rädda sitt älskade hotell från att rivas - vad som helst! Dante vet att hämnden är ljuv, men hade aldrig kunnat ana att den skulle kunna vara riktigt så ljuvlig. Det handlar om en affärsöverenskommelse, rätt och slätt, men snart inser Mackenzi och Dante att känslor inte alltid låter sig ledas av förnuftet.
Språk: Svenska Kategori: Harlequin Översättare:

Mer info om e-boken:

Förlag: Harlequin
Utgiven: 2015-12-01
ISBN: 9789150714678
Kommentarer

Ha alltid en god bok på lut – lyssna och läs på dina egna villkor

Läs och lyssna på så många böcker du orkar! Ladda ner böcker offline, ha flera på gång samtidigt, välj sagor till barnen eller prova en bok du inte visste att du ville höra. Helt enkelt den bästa digitala bokupplevelsen du kan få.
Prova fritt i 14 dagar