Vi, och våra partners, använder cookies för att göra användarupplevelsen av vår tjänst så bra som möjligt och visa annonser baserat på dina intressen. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.

Okej
Provlyssna
Maja Stormhatt 1 - En häxa sitter barnvakt - Suzanne Mortensen

Maja Stormhatt 1 - En häxa sitter barnvakt

Maja Stormhatt 1 - En häxa sitter barnvakt

4.545454545454546 209 5 Författare: Suzanne Mortensen Inläsare: Hannah Schmitz
Finns som ljudbok.
Finns som e-bok.
Dannes föräldrar är bortbjudna och har bokat en barnvakt från Arbetsförmedlingen. Men den som ringer på dörren är ingen vanlig barnvakt, utan en häxa. En riktig, livs levande häxa. Med vårtor på kinderna,... spetsig hatt, en korp och tre svarta katter. Men hon är snäll, upptäcker Danne snart till sin lättnad. Den vanliga fredagskvällen blir ett äventyr när Maja Stormhatt tar med sig Danne ut på en hisnande flygtur, och de stöter på ett gäng av hennes fiender... riktigt elaka häxor! En härligt klassisk häxsaga för nybörjarläsarna med fantastiska illustrationer av Bettina Johansson. En häxa sitter barnvakt är den första delen i serien om Maja Stormhatt. "Med humor, spänning och en nypa trolldom skriver hon en tät och magisk historia för den som knäckt läskoden.” BTJ, Häfte 9, 2015. Lektör Annika Andersson "Kul story, bra tempo och en skön känsla av att här finns mer att bygga vidare på.” - Bloggen Ung tro om Maja Stormhatt 1 – En häxa sitter barnvakt
Språk: Svenska Kategori: Barn Serie: Maja Stormhatt: 1 Översättare:

Mer info om ljudboken:

Förlag: B. Wahlströms Bokförlag
Utgiven: 2016-09-29
Längd: 1T 49M
ISBN: 9789132167997

Mer info om e-boken:

Förlag: B. Wahlströms Bokförlag
Utgiven: 2017-05-02
ISBN: 9789132165702
Kommentarer

Ha alltid en god bok på lut – lyssna och läs på dina egna villkor

Läs och lyssna på så många böcker du orkar! Ladda ner böcker offline, ha flera på gång samtidigt, välj sagor till barnen eller prova en bok du inte visste att du ville höra. Helt enkelt den bästa digitala bokupplevelsen du kan få.
Prova fritt i 14 dagar