Vi, och våra partners, använder cookies för att göra användarupplevelsen av vår tjänst så bra som möjligt och visa annonser baserat på dina intressen. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.

Okej
Provlyssna
I varje ögonblick är vi fortfarande vid liv - Tom Malmquist

I varje ögonblick är vi fortfarande vid liv

I varje ögonblick är vi fortfarande vid liv

3.8965992647058822 2176 5 Författare: Tom Malmquist Inläsare: Björn Wahlberg
Finns som ljudbok.
Finns som e-bok.
Tom och Karin väntar sitt första barn när Karin plötsligt insjuknar och måste föras till sjukhus. Barnet tas ut med kejsarsnitt och som i en mardröm springer Tom i kulvertarna under Karolinska sjukhuset, mellan intensivvårdsavdelningen och Neonatalen; mellan liv och död. När han återvänder hem är det utan Karin, ensam med ett spädbarn och en chockartad sorg. Några månader senare dör också hans egen pappa, som han hela sitt liv haft ett komplicerat förhållande till. I varje ögonblick är vi fortfarande vid liv är en rå och vacker bok om ett år som förändrade allt. En berättelse om förlust, föräldraskap och det liv vi lever, ögonblick för ögonblick. Tom Malmquist (född 1978) är poet. Han debuterade med den mycket uppmärksammade diktsamlingen Sudden death, följt av Fadersmjölken. I varje ögonblick är vi fortfarande vid liv är hans första prosaverk.
Språk: Svenska Kategori: Romaner Översättare:

Mer info om ljudboken:

Förlag: Natur & Kultur
Utgiven: 2015-10-08
Längd: 8T 46M
ISBN: 9789127147362

Mer info om e-boken:

Förlag: Natur & Kultur
Utgiven: 2015-08-08
ISBN: 9789127141278
Kommentarer

Ha alltid en god bok på lut – lyssna och läs på dina egna villkor

Läs och lyssna på så många böcker du orkar! Ladda ner böcker offline, ha flera på gång samtidigt, välj sagor till barnen eller prova en bok du inte visste att du ville höra. Helt enkelt den bästa digitala bokupplevelsen du kan få.
Prova fritt i 14 dagar