Vi, och våra partners, använder cookies för att göra användarupplevelsen av vår tjänst så bra som möjligt och visa annonser baserat på dina intressen. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.

Okej
Girighetens pris - Karen Harper

Girighetens pris

Girighetens pris

3.5925925925925926 27 5 Författare: Karen Harper
Finns som e-bok.
I den lilla staden Deep Down i Appalacherna pågår ett intensivt sökande efter den mytomspunna roten ginseng. Alla - från producenter av sportdrycker till kinesiska tillverkare av naturläkemedel - är beredda att betala dyrt för örten som växer i skogarna kring staden. Jessica Lockwood växte upp i Deep Down, men har knappt varit tillbaka sedan hon flyttade därifrån. När hon får ett samtal om att hennes mamma Mariah är försvunnen släpper hon allt och reser hem. Tillsammans med sheriffen Drew Webb börjar hon sökandet. Och snart anar de att något fasansfullt har tagit sig in i småstadsidyllen ...
Språk: Svenska Kategori: Harlequin Översättare:

Mer info om e-boken:

Förlag: Harlequin
Utgiven: 2015-10-01
ISBN: 9789150715316
Kommentarer

Ha alltid en god bok på lut – lyssna och läs på dina egna villkor

Läs och lyssna på så många böcker du orkar! Ladda ner böcker offline, ha flera på gång samtidigt, välj sagor till barnen eller prova en bok du inte visste att du ville höra. Helt enkelt den bästa digitala bokupplevelsen du kan få.
Prova fritt i 14 dagar